FORSAMLINGSHUSET

Gode idéer findes alle vegne – og vi vil gerne hjælpe dem til at blomstre. På Immigrantmuseet tænker vi os selv som et tværkulturelt forsamlingshus. Et sted, hvor du får mulighed for at dele dine nye spændende tanker og refleksioner med dine medborgere. Vi tror på, at samskabelse er vejen frem til mere mellemmenneskelig forståelse. Derfor vil vi gerne lægge hus til aktiviteter, der styrker kulturmøder og demokratiske samtaler.

Har du en idé til et arrangement om migration, men mangler et sted at holde det?
Så kontakt os på museerne@furesoe.dk eller dyk ned i nogle af vores aktivitetskoncepter nedenfor.

Forskningsseminar

Er du ved at afslutte din ph.d. eller postdoc? Eller har du bidraget til et super relevant og spændende forskningsprojekt, som du har lyst til at dele viden og indsigter fra? Brug et par timer eller en hel dag på at præsentere og diskutere resultater fra din nyeste forskning sammen med os.

Vi har mulighed for at afholde seminarer med 20-130 deltagere, og vi hjælper gerne med at invitere og stable arrangementet på benene.

Foredrag og oplæg

Ved du alt om de tyske flygtninge efter Anden Verdenskrig, gæstearbejdernes historie i Danmark eller kartoffeltyskerne på heden? Eller brænder du inde med viden om et andet spændende emne inden for migrationshistorien, som du gerne vil have delt? Så har vi rammerne til at hjælpe dig.

 

Workhops

Har du brug for hjælp til at afholde workshops om håndarbejde, tegning, mad, historiefortælling, slægtsforskning eller et andet spændende emner? Vi har mulighed for at stille mødelokaler, atelier og skolestue til rådighed, så dine workshops kan blive til virkelighed.

Udstillinger

Har du en idé til en udstilling om et migrationshistorisk emne, som du gerne vil have ført ud i livet? Vi råder over særudstillingslokale, hvor kunst såvel som kulturhistorie kan udstilles. Alle udstillinger skabes i tæt samarbejde med museets fagpersonale.

Immigrantmuseet