Arrangementer

Immigrantmuseet tilbyder et varieret program af oplæg, rundvisninger og udstillinger, og du kan læse mere om de kommende arrangementer her eller på vores facebookside.

 

Lørdag den 19.jan kl.13

Fejring af 100-års jubilæet for de første roepolakker i Danmark.

Lørdag den 2.Feb kl.13

Åbning af særudstillingen “På Flugt”, skabt i samarbejde med Nationalmuseet.

Tirsdag den 5.Feb kl.16-17

Gratis rundvisning i den nyåbnede særudstilling “På Flugt”. Kræver tilmelding via email til aot1@furesoe.dk eller på telefon 72 35 61 00.

Tirsdag den 12. Feb-Lørdag den 16. Feb

For børn. Museumsjagt på Immigrantmuseet. Tag familien under armen og kast dig ud i en jagt på gode svar på svære spørgsmål. Svarer du rigtigt på alle spørgsmål, er du med i lodtrækningen om en fin præmie.
Vinderen trækkes i uge 8.

 

Lørdag den 2. Marts kl.11-12

Gratis rundvisning i særudstillingen ”På Flugt”. Kræver tilmelding via e-mail til limn@furesoe.dk eller på telefon 72 35 61 00

Lørdag den 30. Marts kl. 11.30

Koncert med dansk/syriske duo ”Nour Amora”, der består af Simon Ask og Sara Stein. Programmet byder på en sammensmeltning af orientalsk og vestlig musik. Koncerten varer 2 x 45 minutter. I pausen fortæller Immigrantmuseet om baggrunden for udstillingen ”På Flugt”, lavet i samarbejde med National- museet. Arrangør: Farum Kulturhus og Immigrantmuseet. Gratis adgang.

Tirsdag den 9. Juli-Lørdag den 13. Juli kl. 10-16

For børn. Workshop på museet: ”Hvem er jeg?”. Dekorer en æske i dine yndlings¬farver, tegn flag, hjerter eller måske dit kæledyr, ting der afspejler din person¬lighed og identitet. Æsken kan du selvfølgelig tage med hjem. Gratis for alle.