/Bliv en del af Museets styrker//

Sammen med resten af verden står danskerne midt i et vigtigt og tankevækkende kapitel af vores fælles historie. Som museum vil vi gerne dokumentere corona-tiden for samtiden og for eftertiden. Hvordan opleves og gennemleves den af borgerne i Furesø Kommune? Til det har vi brug for netop din hjælp, dit vidnesbyrd og din version af vores ændrede hverdag. For alles hverdag er vendt op og ned – også museets. Vi vil gerne have jeres beretninger om det helt anderledes dagligliv vi efterhånden har udlevet siden marts – sammen og hver for sig.

Hvordan lever I med corona-restriktionerne i hverdagen? og hvilke konsekvenser har de haft for jeres dagligliv? Fortæl de gode historie, fortæl de dårlige, skæld ud eller filosofér. Vi tager imod alle beretninger.

Det er en tid med restriktioner og benspænd. Vi skal holde afstand og vise hensyn. Men det er også en tid, hvor vi oplever at kreativiteten får frit spil. Afstanden samler os og anderledes stærke fællesskaber opstår. Under nedlukningen fandt mange gamle lege frem, der blev sunget over Ipads og fra altaner. Idag køber vi ind med gummihandsker og håndsprit er blevet en naturlig del af vores hverdag – alle steder!

Vi vil gerne høre om det hele. Alle vinkler er historieskrivning – positive og det modsatte. Skriv en beretning, lav en film med mobilen eller tag et par foto og send til: furesoemuseer@gmail.com

Vi tager også meget gerne imod fysiske genstande til museets samling. Gem hjemmelavede skilte, alternative skoleskemaer, lukkeskilte osv. Vi tager MEGET gerne imod.

Jeres bidrag samles, registreres og indgår i museets samling som dokumentation for eftertidens borgere og forskere. Alle personoplysninger og genstande er omfattet af gældende museumslov og behandles med stor diskretion. Furesø Museer kvitterer for jeres arbejde med en mindre udstilling – det kan vi kun gøre med tilladelse fra jer. Skriv derfor gerne i mailen om vi må bruge jeres beretning til formidling eller om I kun ønsker at indgå i museets samling.